OGqAkeaswR6sBaKqCvPALDgTCBEORGPOyR0qL6iV.jpeg

Bandenservice

_____________________

Heeft u een auto met zomer- en winterbanden? Dan vindt er twee keer per jaar een bandenwissel plaats. Bent u op zoek naar een autogarage die voor u deze bandenwissel op de juiste manier kan verzorgen? Bij Bergmans Auto's draaien wij daar onze hand niet voor om. Bovendien regelen we niet alleen het verwisselen van de banden, ook de opslag van de banden is iets waarvoor u bij ons terecht kunt.

Banden wisselen: klaar terwijl u wacht

Voor het wisselen van de banden van uw auto, maakt u telefonisch of online een afspraak bij ons. Op de dag van de bandenwissel, brengt u uw auto en gaan wij voor u aan de slag. Dit duurt niet zo lang, waardoor u (als u dat wilt) kunt wachten tot de klus geklaard is. Bij elke bandenwissel controleren we ook of de profieldiepte en de bandenspanning van uw autobanden nog in orde zijn. Zo kunnen we u op tijd waarschuwen als uw banden versleten zijn en gaat u altijd veilig de weg op.

Wanneer moet u uw banden wisselen?

De meeste mensen wachten vaak net iets te lang met het omwisselen van hun autobanden. Pas als het gaat sneeuwen of ijzelen, bedenken zij dat de zomerbanden nog onder de auto liggen. Over het algemeen geldt dat winterbanden beter dan zomerbanden functioneren op het moment dat de temperatuur onder de 7 graden komt te liggen. Kijk dus met name naar de temperatuur en niet naar de hoeveelheid sneeuw en gladheid bij het bepalen van het juiste moment voor de bandenwissel.

All-seasonbanden zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Logisch ook, want all-season staat voor gemak: u kunt het hele jaar door op dezelfde banden blijven rijden, in plaats van 2 keer per jaar moeten wisselen als u op zomerbanden en winterbanden rijdt. Geïnteresseerd? Alles wat u moet weten als u op all-seasonbanden wilt rijden, hebben we voor u op rij. Vraag vrijblijvend meer informatie. 

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan direct online een afspraak in voor uw bandenwissel.