vO0UuBhxYEvfNnkuoTqIUHn7KUEFXCHPlpyn4Xr7.jpeg

Financiering & Lease

_____________________
 

Financiering particulier

Een andere auto rijden zonder dat u een grote investering moet doen bij aanschaf?

Bergmans Auto's helpt u graag verder door het aanbieden van financiering. Wij denken graag met u mee en brengen de mogelijkheden van een financiering voor uw auto in kaart, geheel passend bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw auto geheel of een gedeelte ervan te financieren en kunt u zelf de looptijd bepalen.

Financiering zakelijk AD

Rijdt u uw auto zakelijk? Bij Bergmans Auto's kan u de auto financieren middels onze Financial lease oplossing. Hierdoor kunt u in de door uw gewenste auto rijden, zonder dat het u direct een groot bedrag kost.

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van de auto. U betaald een vast bedrag per maand en bepaald zelf de looptijd. Zaken zoals belasting, onderhoud en verzekering betaald u zelf. Als eigen onderneming mag u de kosten van de leasewagen aftrekken als investering.

Particuliere lease gebruikte auto`s AD

Met Private Lease kan u als particulier een gebruikte auto uit onze voorraad leasen voor een vast bedrag per maand. De looptijd van de lease kunt u zelf bepalen. In het leasebedrag zijn alle kosten inbegrepen, waaronder reparatie, onderhoud, verzekering en belasting. Alleen de brandstof is voor eigen rekening.

Wij kunnen voor u direct een leasetarief of indicatie uitrekenen en aanbieden. Het onderhoud van de auto wordt dan ook bij Bergmans Auto`s gedaan.

Particuliere lease nieuwe auto`s AD

Wist u dat het ook mogelijk is om een nieuwe auto te leasen bij Bergmans Auto`s? 

Wilt u meer weten over het financieren of leasen van een auto? Neem dan contact op met ons of bereken hieronder alvast uw leasebedrag.