vYYjwqpzTzsy7rJXuOWgHAsn9DyMSVL2dn8F42os.jpeg

Werkplaats

_____________________

Bergmans Auto's is een allround autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een APK en onderhoud, het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto en (kleine) bedrijfswagen.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Wij werken altijd op een zorgvuldige manier en gebruiken professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Vaak zijn speciale of grote reparaties bij oudere auto’s niet meer de moeite waard omdat de nieuwe onderdelen te duur zijn. Hiervoor maken wij ook gebruik van 2e hands onderdelen. Waardoor deze reparaties toch betaalbaar kunnen zijn.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Kennis

Bij Bergmans Auto's werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Met meerdere technische trainingen per jaar blijven ze op de hoogte van de diverse ontwikkelingen in de markt. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Mocht de kennis toch niet in huis zijn dan is met de de toegang tot autodata en een technische hotline het antwoord op de vraag snel gevonden. Samen lossen we het voor u op.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Bergmans Auto's kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!